Подготовки за премиерата на претставата „9“

– Подготовките на премиерата на драмата „9“, навидум лесно четиво, но сепак тешко за актерите. Претставата е со силни пораки кои на публиката ќе и го променат начинот на размислување за други малку посериозно нешта. Актерите … Continue reading Подготовки за премиерата на претставата „9“