Објавена книгата „Смислата на животот“ од Предраг Чичовачки

Facebook
Twitter
LinkedIn

 Книгата „Смислата на животот“ од Предраг Чичовачки, професор на универзитетот во Бостон, САД, е објавена од „Матица македонска“ од Скопје.
Делото од познатиот научник на македонски јазик го преведе Никола Левенски Миљаниќ.

Предраг Чичовачки е автор на низа значајни дела објавени на англиски јазик во светот, а меѓу позначајните се издвојуваат неговите монографии за Толстој, Достоевски и Ганди.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Можеби ќе ве интересира: