ЗЕМЈО МАКЕДОНСКА ечи пред Владата во Малта


Македонската заедница во Малта организираше мировен протест за зачувување на уставното име на Македонија !
Пораката од овој протест е една и недвосмислена ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ – МАКЕДОНИЈА ! 🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰