Твитерџии ги повикаа АРМ и МВР да ја заштитат Македонија и Македонскиот народ!


Има ли во и ? Има ли таму луѓе кои ги боли за . Ако да – многу сте ни потребни. Ако и вие како и јас не можете да гледате како ја силуваат нашата домашни и белосветски хиени – сега е моментот. Часовникот вели 5 до 12. ПРИДРУЖЕТЕ СЕ.