Потребна е финансиска помош на семејство Арсоски од Кичево


Драги хумани луѓе, во вторникот ноќта беше опожарена куќата на семејството Арсоски од Кичево, без покрив над глава останаа три членото семејство и нивните родители.

Од пожарот е зафатен горниот на куќата. Во живеалиштето е настаната само материјална штета.

Апелираме до сите хумани граѓани, фирми, институции заеднички во рамките на можноста да помогнеме со финансиска поддршка за обновување на нивниот дом.

Трансакциската сметка  која е активна за донации:

ИМЕ ПРЕЗИМЕ: Цанко Александар Арсоски
Ул. на лице: Арсо Војвода бр.41 – Кичево (доколку е потребна)
Т-ска сметка: 210-5017359081.69
Банка: НЛБ Банка АД Скопје
Цел на дознака: УПЛ
Повикување на бр: 2404983433015

Ве замолуваме за помош !  Ве молиме споделете !


Вести

Почна седницата на која треба да се гласа законот за ЈО

– Со задоцнување од час и половина, почна 135. собраниска седница што беше закажана за 11:00 часот и на која треба да се гласа за Предлог-законот за јавно обвинителство и за Предлог-законот за изменување и […]

Вести

Повеќе од еден час доцни седницата на која треба да се гласа законот за ЈО

– Во секој момент се очекува да почне 135. собраниска седница што беше закажана за 11:00 часот и на која треба да се гласа за Предлог-законот за јавно обвинителство и за Предлог-законот за изменување и […]

Вести

ВМРО-ДПМНЕ очекува распуштање на Парламентот, а за нов предлог за министер ситуацијата се уште се анализира

– Сé уште се анализира ситуацијата за евентуално доставување нов предлог за технички министер за труд и социјална политика, а согласно Централниот и Извршниот комитет, претседателот на партијата го има овластувањето за тоа одлучување, рече […]