По одлуката на #Шилегов за давање ваучери, жестоко нападнат на социјалните мрежи!


“Ваква срамота од одлука одамна немало во Македонија! Јас не знам на што дроги сте, но, барем споделете, иако чисто се сомневам дека и тогаш ќе ве разберам што сте сакале да постигнете со ваква глупост! Па и истопорени, горди на мерката!!! Ооо!

Дали размисливте дека на ваков начин ќе вршите стимулација на консумирањето алкохол? Јас вистина не разбирам чија тимба смислува вакви небулози!

#БожеПетра! #СеЗабегало!”


Вести

Европски избори: Различни правила од земја до земја

Секоја држава членка на Европската унија сама ги одредува правилата за изборите за Европскиот парламент. Кој кога гласа ? Британците и Холанѓаните гласаат во четврток на 23 мај, Ирците на 24 мај, Летонците, Малтежаните и […]

Вести

Нови рочишта за „Триста“, „Титаник“ и „Тарифа“ на СЈО

Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Триста“, „Титаник“ и „Тарифа“. Во „Триста“ обвинет е поранешниот помошник министер за внатрешни работи Ѓоко Поповски за злоупотреба на […]

Вести

Пробни прелети за потребите на НАТО мисијата „Air Policing“

Со два прелета во воздушниот простор на Република Северна Македонија изутринава од 7:30 до 9:30 часот ќе се изврши првиот пробен прелет за потребите на НАТО мисијата „Air Policing“ (чување на воздушниот простор). Прелетот ќе […]