Новиот спот на Tonyo San за песната “Посед”


Раперот Tonyo San, долгогодишен артист на рап сцената го објави неговиот најнов спот за песната Посед. Песната говори за преголем и банален конзумеризан во нашето општество.


 

Спотот кој е креиран од страна на Филмофилска продукција е планиран неколку месеци, а е сниман два дена во стан во Кисела Вода. Иако е создаден во краток и компресиран рок, монтиран за неверојатни два дена е одличен и многу интересен.