НОВА ПЕСНА: Ние Сме Сите Македонија (ВИДЕО)


По повод Денот на независноста на Република Македонија, Мартија, Мина, Драгана и ТРИО ЏЕНТЛМЕН создадоја славеничка песна. Уживајте во ова прекрасна песна и убави погледи од нашата татковина.
To mark Macedonia’s independence day, Martija, Mina, Dragana, and TRIO GENTLEMEN released a beautiful new song. Enjoy listening to it and the beautiful breathtaking views of our homeland. Името Наше е Златна Светлина! Чувај ја ти Македонија! Само љубов кон Татковината! #8миСептември