ЕКСКЛЗИВНО: Во живо од протестот пред СобраниеВо моментов пред Собранието се одржува митинг против Законот за јазици, договорот со Бугарија и против промената на името на нашата земја, Република Македонија.


 

Доколку не сте во можност да присуствувате, тука може да го гледате целиот протест во живо