Американската армија со моќна маркетинг кампања за депресијата (ВИДЕО)


Депресијата е болест на модерното време. Многу луѓе патат од депресија без при тоа да се свесни за својата состојба. Околината исто така тешко забележува кога луѓето страдаат од депресија. А депресијата, доколку не се третира може да го доведе човека до состојба да изврши и самоубиство.

Американската армија изработи многу моќно видео со кое сака да ги заштити своите припадници од депресијата.

Вреди да се погледне:


Вести

Незаборавни слики од ерупцијата на вулканот Питон де ла Фурнез (Видео)

Познатиот вулкан Питон де ла Фурнез, кој се наоѓа на францускиот остров во Индискиот океан Реунион, за прв пат оваа година на 10 февруари влезе во засилена еруптивна активност, јавува дописникот на МИА. Питон де […]

Вести

На шверцерски начин донесен Законот за јавно обвинителство

– Во тензична атмосфера, со 80 гласа „за“ и 6 гласа „против“, Собранието денеска го донесе Законот за јавно обвинителство. На почетокот на седницата кога законот првично беше ставен на гласање, 74 пратеници беа „за“, […]

Вести

Почна седницата на која треба да се гласа законот за ЈО

– Со задоцнување од час и половина, почна 135. собраниска седница што беше закажана за 11:00 часот и на која треба да се гласа за Предлог-законот за јавно обвинителство и за Предлог-законот за изменување и […]