(ВИДЕО) Николоски: Ветуваме изградба на автопатско решение од Градско преку Прилеп, до Битола и грчката граница


Ветуваме изградба на автопатско решение од Градско преку Прилеп, до Битола и грчката граница.Со овој автопат ќе се поврзе пелагонискиот регион со централна Македонија и со најмалку две пристаништа што значи заживување на економијата!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова