Забрана за камиони на патниот правец Гостивар – Маврово


– Забрана за движење на тешки моторни возила попладнево е воведена на на патниот правец Гостивар – Маврово.Како што информираат од ЈП Македонија пат, забраната за движење е поради интензивни врнежи од снег.