Забрана за движење на тешки моторни возила на планинскиот премин Стража


–  Поради интензивни врнежи од снег воведена е забрана за движење на тешки моторни возила на планинскиот премин Стража, информира ЈП „Македонија пат“.„Македонија пат“ апелира да се употребува задолжителна зимска опрема за лесни моторни возила и автобуси на овој патен правец.