Утре без вода корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“


 Во текот на утрешниот ден поради дефект на затварач (огрлица) Ф400мм. ниска зона на ул.Топанска 24. без вода ќе бидат корисниците од улиците „Топанска“, „Славеј Планина“ и „Војдан Чернодрински“ до полициската станица Бит Пазар.Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09 часот па се до завршување на дефектот.