Укината забраната за движење на тешки моторни возила на патот Крива Паланка – ГП „Деве Баир“


– Забраната за движење на тешки моторни возила на патниот правец Крива Паланка – граничен премин Деве Баир е укината, соопшти ЈП „Македонија пат“.Забраната беше воведена поради интензивни врнежи од снег.