Саниран дефектот на улица „Булевар 3-та Македонска Бригада“


Дефектот на улица „Булевар 3-та Македонска Бригада“ раскрсница со улица „Коста Абрашевиќ“ во населба Аеродром е саниран.


 

Според информациите од ЈП „Водовод и канализација“, водоснабдувањето е нормализирано во 18 часот.