Прекинато водоснабдување за корисниците од ул.„Христо Татарчев“ во Кисела вода


 – Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм без вода се корисниците од ул. Христо Татарчев крак 11. во населбата Кисела вода.Тие ќе имаат прекин во водоснабдувањето до санирање на дефектот.