Нормализирано водоснабдувањето на улица „Моцартова“ 45


Десет јавни чешми во тетовските села со неисправна вода за пиење - МИА

– Дефектот на улица „Моцартова“ 45 во населбата Даме Груев е завршен, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“- Скопје.Како што стои во соопштението од претпријатието, водоснабдувањето е нормализирано во 14:45 часот.