Нормализиран сообраќајот на магистралниот пат Радовиш-Штип


– АМСМ информира дека е нормализиран сообраќајот на магистралниот пат Радовиш – Штип.Сообраќајот беше во прекин поради сообраќајка што се случила на осмиот километар од Штип кон Радовиш во која се судрија автобус и комбе, а беа повредени 17 припадници на Армијата.