Денеска без вода улиците „АФЖ“ и „Радишанска“


– Без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „АФЖ“ и „Радишанска“, информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје.Прекинот на водоснабдувањето, како што е наведено во соопштението, е поради дефект на приклучна водоводната цевка Ф 3/4“ на ул.„АФЖ “14 и ќе трае до завршување на работата.