Без вода улица „Џон Кенеди“ и дел од Топанско Поле


– Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат корисниците од улица „Џон Кенеди“ и дел од Топанско Поле.


 

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради дефект на огрлица од ф-250 на улица „Џон Кенеди“ број 22.

Корисниците ќе бидат без вода од 09:50 часот се до завршување на активностите.