Без вода улица „Душан Тасковиќ“ во Гази Баба


– Прекин на водоснабдувањето изутрина од девет часот имаат корисниците од улицата „Душан Тасковиќ“  од Гази Баба.


 

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на огрлица ф-80мм на улица „Душан Тасковиќ“ бр. 47.

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на активностите.