Без вода корисниците од улиците „Сердарот“ и „Иван Хаџиниколов“


 Поради дефект на водоводната цевка Ф 80мм. на ул.„Иван Хаџиниколов“ 21/41, без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „Сердарот“ и дел од улицата „Иван Хаџиниколов“.Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато се до завршување на дефектот.