Без вода дел од корисниците во Сопиште


– Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат корисниците од улица 10 во Сопиште.


 

ЈП „Водовод и каналзиација “ – Скопје информиа дека прекинот на водоснабдувањето е поради уличен дефект на водоводна мрежа на улица 10 бб во Сопиште.

Корисниците ќе бидат без вода од 10:10 часот, па се до завршување на активностите за отсранување на дефектот.