Без вода дел корисниците од село ИнџиковоПоради уличен дефект на ф-100 милиметри на улица 2 број 150 во село Инџиково, прекинато водоснабдување имаат дел од корисниците од ова населено место.


 

 

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето е прекинато од 16:10 часот и ќе трае се до завршување на активностите за отстранување на дефектот.