Прекинат сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште


Магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  од 15:25 часот е во прекин во двата правци.

Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.


ДСЗИ има направено над 116 вонредни инспекциски надзори во градскиот превоз - МИА
Вести

Досега 55 позитивни на КОВИД-19 од штипските конфекции, во тек се 485 тестирања

Скопје, 2 јуни 2020 () –  Во Штип до вчера се издадени 55 решенија на позитивни лица на вирусот за домашно лекување и самоизолација и 169 решенија на лица за здравствен надзор и изолација по […]