Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Дебар-Маврово кај Утока


Сообраќајот на патот Дебар – Маврово кај местото викано Утока е целосно во прекин од 15:20 часот, поради одрон на патот, информира Автосојузот на Македонија.