По една коловозна лента сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, кај Облешево


На магистралниот пат Штип – Кочани, кај Облешево, сообраќајот се одвива по една коловозна лента, а возилата се пропуштаат наизменично, соопшти Автомото сојузот.Од АМСМ информираат дека сообраќајот се одвива по една коловозна лента поради јавен собир на оризопроизводителите.