Нормализиран сообраќајот на патот Штип – Кочани, кај Облешево


 Сообраќајот на магистралниот пат Штип – Кочани, кај Облешево, е нормализиран, соопшти Автомото сојузот.Сообраќајот претходно, како што информираа од АМСМ, се одвиваше по една коловозна лента поради јавен собир на оризопроизводителите.