Запленети околу 15.000 пиротехнички средства на Бит пазар 

На подрачјето на Бит пазар, полицијата денеска заплени околу 15.000 парчиња пиротехнички средства.

По документирање на случајот ќе следи соодветен поднесок, информираат од МВР.