Вработен во кладилница украл 382.747 ден. од кладилницата!


Секторот за внатрешни работи Струмица поднесе кривична пријава против Т.Р.(21) од Струмица за сторено кривично дело „затајување’’.

 

 

На 25.02.2018 година во Струмица, пријавениот, како техничар – оператор во спортската обложувалница противправно присвоил 382.747 денари од уплатени тикети за спортски натпревари.