Во Центар за еден ден казнети 113 несовесни возачи 

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.11) спороведе сообраќајни контроли на територијата на општина Центар.

При тоа изречени се вкупно 113 мерки од кои 17 за возење без возачка дозвола, 9 за нерегистрирани возила и други останати прекршоци.

Од МВР порачуваат дека засилените сообраќајни контроли продолжуваат и во наредните денови.