Три лица на испитување во полициска станица поради пукањето во Чаир
 

Полицијата повикала на испитување три лица поради пукањето што се случи вчера на улицата Цветан Димов во Скопје.

На местото на настанот пронајдени се шест чаури и еден неиспукан куршум, велат од МВР.

Нема повредени лица.

Поради настанот, вчера улицата Цветан Димов беше блокирана.