Судењето против Теофиловски одложено за 6 септември

– Влошената здравствена состојба и отсуството на обвинетите Ајдин Нуредини и Цветко Наумовски, го одложи денешното рочиште за случајот  со Тенискиот клуб Љуботен ДОО Тетово, кој според обвинителството прибавил имотна корист во вредност од 22.050.000 … Continue reading Судењето против Теофиловски одложено за 6 септември