Пожар во соба во затвор Скопје


На 16.01.2021 во 22.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека настанал пожар во соба во затвор Скопје. Пожарот бил локализиран со противпожарен апарат од страна на вработените. Повредени лица нема.