Повреден работник од Фабриката за акумулатори во Пробиштип

На 10.01.2019 година во 23.00 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Здравствениот дом Пробиштип со повреди бил донесен С.М.(27) од Пробиштип. Според пријавата, тој се повредил при извршување на работни задачи во … Continue reading Повреден работник од Фабриката за акумулатори во Пробиштип