Поради нерасчистени должничко доверителни односи физички го нападнале Г.Г.П. и му одзеле пари и предмети


На 25.11.2020 околу 23,30 часот во СВР Охрид е пријавено дека кај Г.Г.П.(46) од Охрид, дошол Б.П.(22) од Кочани со уште три лица при што поради нерасчистени должничко доверителни односи физички го нападнале Г.Г.П. и му одзеле пари и предмети. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.