Кривичнa пријавa против А.Ј.(30) од Свети Николе


Надворешната канцеларија за криминалистички работи Свети Николе поднесе кривичнa пријавa против А.Ј.(30) од Свети Николе, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „„овозможување употреба на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“. На 20.09.2020 во 18,40 часот, од полициски службеници од ОВР Свети Николе во куќа во Свети Николе  биле затекнати А.Ј. и А.Б. на кој А.Ј. му овозможил да користи хероин.