Групна тепачка на ул.Скупи 2


На 05.03.2019 во 21.10 часот во СВР Скопје било пријавено дека на улица „Скупи 2“ бил нарушен јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу лицата Џ.С.(27), М.С.(35) и А.С.(25) од една страна и С.З.(24), Ѓ.З.(33) и уште две малолетни лица на возраст од 17 и 15 години од друга страна. Сочинети записници за констатиран прекршок по член 11 став 3 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир.