Домот за деца „Ранка Милановиќ“ повторно во центар на вниманиетоript>

На 20.03.2018 година во 11.00 часот во Полициската станица Гази Баба, раководителката на домот „Ранка Милановиќ“ од Скопје пријавила дека на 08.03.2018 година во 15.55 часот од установата во непознат правец се оддалечила С.Р.(18) од Скопје, штитеничка на домот.


 

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.