Интересно со Опсервер

SAMSUNG Galaxy: Our Galaxy – Short film

Компанијата Самсунг креираше краток филм насловен како “Samsung Galaxy: Нашата галаксија”. “Samsung Galaxy: Нашата галаксија” е филм кој го прикажува производствениот процес при настанувањето на Самсунг телефоните од перспективата на робот. Патувањето започнува со “будењето“ […]