Издвојуваме

Овој 19-годишник со церебрална парализа е CrossFit суперѕвезда

Kратко видео на еден спортист на CrossFit кое стана вирално. А има и зошто. Тоа е Арман Поре, 19-годишен маж од Франција со церебрална парализа, изведувајќи потег што му требаше долго време да се усоврши. […]

Издвојуваме

Што да јадете пред утринскиот тренинг?

6 чаот наутро, време за да го почнете. Сè уште сте заспани, но планот, кој минатата ноќ звучеше одлично, беше да го завршите тренингот пред да тргнете накај канцеларија. Но, пред сето тоа, пред дури […]