Твит на денот

Твит на денот: За Шекеринска скандирањето ,,Никогаш Северна” е политика…

За Шекеринска скандирањето ,,Никогаш Северна” е политика… е за тоа ќе паднете од власт што мислите само на политика а не и на државата! #ДаЖивееМакедонија pic.twitter.com/zZNXjITCst — Сушанто (@rojsusanto) May 4, 2020

Твит на денот

Победник на конкурсот на Шилегов е синот на неговата сопартијка и пратеник од СДСМ?!

Победник на конкурсот на Шилегов е синот на неговата сопартијка и пратеник од СДСМ во Собрание Татјана Прентовиќ. До 100 евра ли ви дојде мизерии? Сега ќе си ги делите меѓу себе НАШИТЕ пари? pic.twitter.com/0jij67fT55 […]

Твит на денот

Твитерџика со прашање за 1.000.000$!

ПРАШАЊЕ ЗА 1.000.000$: Ова е споменикот на Цар Самоил у Софија,од 08.06.2015,по повод 1000-год. од неговата смрт … Е,сега,што бара на споменикот ѕвездата од Кутлеш,ако е он БУГАР?! 😱 Ем,за неа Бугарите викаат дека е […]

Издвојуваме

Твитер анкета: Каква помош им треба на жени што трошат пари на операции, процедури и третмани за разубавување

Дечки ај ве молам заедно да го решиме овој проблем еднаш засекогаш. Каква помош им треба на жени што трошат пари на операции, процедури и третмани за разубавување, кои по дефиниција имаат(АКО ИМААТ!) краткорочен ефект […]

Издвојуваме

Твит на денот: “Каква хипокризија: Се преправаш дека чествуваш’, ‘славиш’ и ‘воздигнуваш…'”

Каква хипокризија: Се преправаш дека чествуваш’, ‘славиш’ и ‘воздигнуваш’ една политичка традиција, а бесрамно тргуваш со и газиш на крвта, жртвата, идејата, идеалите, програмата, споменот, делото, сонот, борбата и преданието. — Караџа Бошко (@karadza999) August […]