Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е недела, 7 април 2019 година, 97-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 268 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 9 минути, а ќе зајде во 19 часот […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е петок, 5 април 2019 година, 95-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 270 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 12 минути, а ќе зајде во 19 часот […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е четврток, 4 април 2019 година, 94-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 271 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 14 минути, а ќе зајде во 19 часот […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е среда, 3 април 2019 година, 93-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 272 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 15 минути, а ќе зајде во 19 часот. […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е вторник, 2 април 2019 година, 92-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 273 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 17 минути, а ќе зајде во 17 часот […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е понеделник, 1 април 2019 година, 91-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 274 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 19 минути, а ќе зајде во 17 часот […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е недела, 31 март 2019 година, 90-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 275 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 21 минута, а ќе зајде во 17 часот […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е сабота, 30 март 2019 година, 89-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 276 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 22 минути, а ќе зајде во 17 часот […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е петок, 29 март 2019 година, 88-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 277 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 24 минути, а ќе зајде во 17 часот […]

Астрономски календар

Астрономски календар

 Денеска е четврток, 28 март 2019 година, 87-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 278 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 26 минути, а ќе зајде во 17 часот […]