АМСМ Соопштенија

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ И ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА -12ч

УКИНАТИ ЗАБРАНИ ЗА ТЕШКИ МОТОРНИ ВОЗИЛА: Од 11:15 часот е укината забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот премин Стража. Од 11:20 часот укината е забраната за […]

АМСМ Соопштенија

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ И ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани по претежно влажни коловози. Врнежи од снег со слаб интензитет се бележат во Маврово и Попова Шапка. ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува внимателно возење, прилагодена брзина на движење […]

АМСМ Соопштенија

АМСМ: Состојба на патиштата во 00:05 часот

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Врнежи од снег со слаб интензитет се бележат во Гостивар, Крушево, Попова Шапка и на планинските премини Маврово, Стража, Преска, Буково и Ѓавато.   […]

АМСМ Соопштенија

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ И ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози, на некои од повисоките места има остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурните екипи на ЈП МакедонијаПат.         […]

АМСМ Соопштенија

Видете каква е состојбата на патиштата – 18 часот

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на некои од повисоките места има остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурните екипи на ЈП МакедонијаПат.                                                                                                ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува внимателно […]

АМСМ Соопштенија

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ И ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА -12ч

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на некои од повисоките места има остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурните екипи на ЈП МакедонијаПат.           […]

АМСМ Соопштенија

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ И ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, без забрани, по  влажни коловози. На некои од повисоките места наместа има остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурните екипи на ЈП МакедонијаПат. Врнежи […]

АМСМ Соопштенија

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ во 18ч

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози. На повисоките места има остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на дежурните екипи на ЈП МакедонијаПат.                                                                                                                                                        ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува внимателно […]

АМСМ Соопштенија

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ И ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА -12ч

УКИНАТА ЗАБРАНА: Забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Маврово – Дебар е укината во 11:40 часот. СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани по влажни коловози и на места […]