Галерија ЖЕНИ

Заводливите очи на Софија Лорен: Начини на шминка за постигнување исти ефект

Актерката Софија Лорен е позната по својата убавина – од нејзиниот издолжен молив за очи до нејзината обемна фризура од 60-тите години на минатиот век, дамката на образот со молив и впечатливиот кармин. На неа […]