Документарни филмови

ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ: Мугрите на кралството (епизода 1)

Секој ден ќе објавуваме по една епизода од овој многу интересен документарен филм со кој ќе можете да, во кратки црти, ја научите историјата на Македонија и Македонскиот народ од првите записи до 19 век.