Живеј безбедно – саем за безбедност во Скопје Сити Мол

Во Скопје Сити Мол денеска се одржува настан ЖИВЕЈ БЕЗБЕДНО – САЕМ ЗА БЕЗБЕДНОСТ кој е под покровителство на Комората за приватно обезбедување на Република С. Македонија во соработка со МВР, СВР Скопје Одделот за превенција. Целта на оваа кампања и на овој настан е запознавање на граѓаните со можностите на компаниите за приватно обезбедување.

Дел од оваа кампања и од овој настан е и компанијата за приватно обезбедување МДН Обезбедување. Нејзини претставници во текот на целиот ден ги презентираа можности на компанијата, како и огромниот потенцијал со кој располагаат:

mdn (1)
mdn (2)
mdn (3)
mdn (4)
mdn (5)
mdn (6)
mdn (7)
mdn (8)
mdn (9)

“МДН Обезбедување ги следи  најновите  трендови  и  користи  најсовремена опрема  во  приватното  обезбедување,  односно  при обезбедувањето објекти, имоти и лица. Наша стратешка определба како компанија е нашиот раст и развој да се базира на овозможување на квалитет и задоволство на корисниците на нашите услуги. Професионалниот однос кон услугите што ги нудиме е одраз на квалитетен краен производ – Безбедност и заштита . Нашата визија е јасна , само со правилно поставена орагнизациска , мотивирачка и безбедна работна средина до успешна компанија во дејноста приватно обезбедување. Менаџерскиот тим на МДН Обезбедување  е секогаш високо мотивиран да даде помош и поддршка на своите корисници на услуги, затоа што само така се гради позитивен професионален имиџ. Toa е вистинскиот пат за јакнење на довербата со заедницата и  само така се овозможува нивна секојдневна состојба во која што преовладува стабилност, сигурност и безбедност.” , изјавија претставниците на МДН Обезбедување

МДН Обезбедување како компанија се издвојува и со специјалните понуди кои периодично ги прави за да ги задоволи потребите на компаниите и граѓаните. Во моментов, како што не известија, сеуште активна е промотивната понуда за пакетот патролно обезбедување, 24/7 мониторинг и бесплатен алармен уред кои ги нудат по специјална цена:

Со МДН Обезбедување може да остварите контакт по телефон, мејл или преку нивната контакт форма до која може да дојдете преку следниов ЛИНК

 


Вести

Финансиска полиција: Акцијата во Љуботен наменета против нелегалниот увоз на тутун

Управата за финансиска полиција денеска преку соопштение информира дека вчерашната акција спроведена во селата Љуботен, Сингелиќ, Визбегово и Арачиново била наменета против нелегалниот увоз, производство и трговија со недозволената сорта тутун „вирџинија“, а не била […]

Вести

Анкета: Граѓаните поделени околу општиот впечаток за работата на Владата

Повеќе од половина од граѓаните или 51,3 проценти не ја одобруваат работата на Владата, наспроти 43,8 проценти кои ја одобруваат работата, покажува истражувањето за ставовите и довербата на граѓаните за работата на Владата на Агенцијата за […]

Вести

Заев го повлече предлогот да раководи со Министерството за финансии, ќе ја врши функцијата до изборот на нов министер

Премиерот Зоран Заев на денешната 103. седница на Собранието, на која се расправа по реконструкцијата на Владата, го повлече предлогот во исто време да биде и министер за финансии. Заев појасни дека согласно овлатувастувањата со […]