Започнете ја годината опуштено со ИутеКредит и мобилната апликација MyIute


Во периодот од 10 до 31 јануари ИутеКредит Македонија нуди -22% пониски трошоци за апликација за кеш кредит преку мобилната апликација MyIute.


 

Покрај попустот од -22%, со MyIute корисниците на апликацијата можат да уживаат во бројните поволности, како што се плаќање на ратите без разлика каде и се, да добиваат персонализирани понуди од ИутеКредит и партнерите на ИутеКредит, да добијат бесплатна потврда за затворање на кредит и бесплатно прво одложување на рата.

Дополнително, од 25 декември до 14 јануари секој кој ќе потпише договор за кредит преку MyIute станува потенцијален добитник на еден од 20те ваучери од 5 000 денари и главна награда – зимување во Маврово за двајца.

Мобилната апликација MyIute е достапна на Google Play и App Store.
ИутеКредит Ви посакува незаборавна зимска сезона!