Спасовски на свеченост за изградба на нов логистички центар на „Дени Интернационал“


Спасовски, Бајрактар и Шкриељ во посета на Крива Паланка - МИА

Скопје, 1 јули 2020 () – Премиерот Оливер Спасовски денеска ќе се обрати на почнувањето со изградба на нов модерен логистички центар на компанијата „Дени Интернационал“.


 

Компанијата „Дени Интернационал“ е лоцирана во локалната економска зона „Илинден“.